Det er blevet koldt derude. Julen nærmer sig med raske skridt. Det er en hyggelig tid, som også åbner for mere tid til at se fjernsyn.

Antenneforeningen vil derfor fortælle lidt om, hvad der sker på fjernsynssiden i det kommende år.

Akkurat som i 2022 er Norlys/Stofas forhandlinger om priser og indhold på TV med program selskaberne ikke afsluttet i skrivende stund.
Forhandlingerne er svære, og lige som sidste år er det priserne på sportsrettighederne, der er årsagen.

Bl.a. TV2 har erhvervet en stor del af sportsrettighederne og mener dermed, at det skal resultere i en stor stigning i det beløb, som antenneforeningerne skal betale.
Et priseksempel på prisen på sportsrettigheder – Dansk klubhåndbold og udvalgte landskampe koster 25 millioner årligt. Heri er ikke indregnet håndboldslutrunder og OL, der bliver solgt separat.
Superligaen i niveauet 450 millioner årligt. Derudover kommer andre fodboldligaer.

Opkrævning for første kvartal 2024 fra Norlys kommer som sædvanligt i december måned. Den vil være som normalt. Vi ændrer intet.

Når prisforhandlingerne er slut, vil det givetvis få indflydelse på TV-pakkernes priser.
Stenstrup Antenneforening vil gøre vores yderste for at holde priserne i ro.

Attraktive TV-pakker
Vi har her i Stenstrup nogle attraktive priser på TV-pakker.
Specielt vores lille pakke – pakke 1 til kr. 242 pr måned ligger kr. 100 – 180 pr måned under, hvad andre TV udbydere opkræver pr måned.
Det vil vi i antenneforeningen bestræbe os på fortsætter uden prisstigninger.

Med ønsket om en rigtig glædelig jul samt et godt nytår
Stenstrup Antenneforening
Henning Nielsen