Så er vi klar med endnu en kanalgave til dig, som du får adgang til på Ekstrakanalen i hele oktober måned.

Denne gang får du glæde af National Geographic med masser af vilde dokumentarfilm om videnskab, historie, og politik samt inspirerende kultur- og rejseprogrammer.

Vi har samlet et par tips til, hvad der venter dig af fantastiske programmer i denne måned.

 

Glæd dig til…
Vintervejens Helte (Ice Road Rescue)
Søndag den 15. oktober kl. 21.00 & 22.00
De norske helte er tilbage med sæson 8 af den utrligt populære, og lokalt producerede serie på National Geographic.I en vinter med rekordstort snefald er der fare på vejen forude. Fra fjord til bjergtop bliver Thord og Bjørn udfordret til bristepunktet og arbejder 24/7 for at holde deres territorier åbne. Længere nord på. ansætter Jo Roger mere personale og lærer sit nye hold hvad det kræver at overleve . I en industri, hvor kun de hårdeste overlever, er det game on!
*Premiereaftenen viser de første 2 episoder lige efter hinanden.

Border Protection Spain
Mandag den 16. oktober kl. 21.00
Den spanske kystvagt er et hold af topprofessionelle personer, som dagligt sætter livet på spil for at beskytte Spaniens 8000 kilometer lange kyststrækning. Vi følger disse modige mænd og kvinder, som kæmper bravt for at stoppe narkosmuglere, menneskesmuglere og krybskytter. Holdet skal stå klar dag og nat for at udføre redningsmissioner, når andre er i fare.

Ultimate Supercar
Hver torsdag kl. 22.00
I anden sæson af den populære serie, skriver miljømæssig lovgivning og ny teknologi reglerne om for fremstillingen af højydelsesbiler. For at kunne overleve må de mest ikoniske mærker forene design og videnskab for at blive miljørigtige, når de skaber den første bølge af grønnere superbiler.

Building Impossible with Daniel Ashville
Hver torsdag kl. 21.00
I den helt nye serie, rejser Daniel Ashville verden rundt og slutter sig til teams, som er i færd med at skabe nogle af verdens mest fantastiske strukturer: tunneler, broer, skyskrabere, samt transport både i luften og på havet. Serien tager hårdt arbejde, videnskab, teknologi og menneskelig opfindsomhed til nye højder.

Se hele tv-programmet for National Geographic her