Skip to content

Online shopping er både nemt og bekvemt. Men du skal passe godt på, for blandt de mange gode webshops gemmer der sig desværre falske webshops og svindlere, der vil gøre alt for at snyde dig.

Online shopping er blevet kæmpestort, og vi danskere køber i dag alt fra mad, tøj og møbler til rejser, koncertbilletter og forsikringer online. Tal fra Danmarks Statistik viser fx, at antallet af danskere, der køber mad og dagligvarer online, er steget med 156 % de sidste 10 år. Og der er 167 % flere, der køber den nye sofa, reol eller stol online i 2018 i forhold til 2008.

Det er en udvikling, som på mange måder gør livet nemmere og sjovere, fordi du kan fylde indkøbskurven fra din sofa og scrolle igennem et udvalg, der er langt, langt større end i de fysiske butikker. Men desværre er svindlerne for længst flyttet med ind i de online webshops.

Læs stofa´s 7 gode råd

Scroll To Top